Virtuaalipalvelut

Juhlaprinsessa tarjoaa prinsessapalveluja myös virtuaalisesti, joten perheet voivat iloita prinsessataiasta milloin ja missä tahansa! Tuotamme myös yrityksille erilaisia videosisältöjä ja -palveluita.

juhlaprinsessa(ät)juhlaprinsessa.fi

Prinsessakoulu -videokurssi 10 €

Prinsessakoulu -videokurssilla opetellaan 10 jakson ajan kuninkaallisia taitoja ja tapoja sekä pidetään hauskaa Lumikuningattaren, Jääprinsessan, Aavikkoprinsessan sekä Tähkäpään opastuksessa.

Prinsessakouluun voit tutustua lisää sivulla Prinsessakoulu.

Tervehdysvideo prinsessalta 70 €

Tervehdysvideo on ennalta kuvattu tervehdys satumaailmasta, joka on suunnattu henkilökohtaisesti lapsellesi. Videolla prinsessa lähettää toiveidenne mukaan esimerkiksi synttärionnittelut ja juttelee videon saajalle tärkeistä asioista.

Tervehdysvideo on kestoltaan noin 5 minuuttia ja se toimitetaan sähköpostitse. Tilaukset ja tiedustelut voi tehdä sähköpostitse:

juhlaprinsessa(ät)juhlaprinsessa.fi

Kerrottehan yhteydenotossanne lapsenne nimen ja iän, sekä mitä toivoisitte prinsessan erityisesti lapsellenne kertovan. Olisi ihanaa saada kuulla esimerkiksi videon saajan harrastuksista tai muista suosikkiasioista. Prinsessoille voi myös esittää kysymyksiä. Videon voi tilata myös yhteiseksi saman perheen lapsille.

Mainitsettehan myös yhteydenotossanne mihin mennessä toivoisitte saavanne videon ja toiveenne prinsessa-hahmosta. Videoiden toimitusajat vaihtelevat ja kaikkia hahmoja ei välttämättä ole aina saatavilla.