Virtuaalipalvelut

Juhlaprinsessa tarjoaa prinsessapalveluja myös virtuaalisesti, joten prinsessataiasta voi iloita milloin ja missä tahansa!

Videopalveluina on saatavilla videopuheluita sekä tervehdysvideoita perheille. Yrityksille tuotamme myös erilaisia videosisältöjä ja -palveluita.

juhlaprinsessa(ät)juhlaprinsessa.fi

 

 

Videopuhelu prinsessan kanssa 50€

Videopuhelussa lapsesi pääsee reaaliajassa juttelemaan prinsessan kanssa ja kysymään tärkeitä kysymyksiään. Prinsessalla on myös paljon juteltavaa ja kerrottavaa satumaailmasta ja hauskaa ohjelmaa, joten ei haittaa lainkaan vaikka pientä kuninkaallista aluksi ujostuttaisikin!
Puhelun kesto on noin 15 minuuttia. Puhelut tapahtuvat ensisijaisesti helppokäyttöisen Zoom-palvelun kautta, mutta tämä on sovittavissa.

Tervehdysvideo prinsessalta 40€

Tervehdysvideo on ennalta kuvattu tervehdys satumaailmasta, joka on suunnattu henkilökohtaisesti lapsellesi. Videolla prinsessa lähettää toiveidenne mukaan esimerkiksi synttärionnittelut ja juttelee videon saajalle tärkeistä asioista.

Tervehdysvideo on kestoltaan noin 5 minuuttia ja se toimitetaan sähköpostitse.

Tilaukset ja tiedustelut voi tehdä sähköpostitse:

juhlaprinsessa(ät)juhlaprinsessa.fi

Kerrottehan yhteydenotossanne lapsenne nimen ja iän, sekä mitä toivoisitte prinsessan erityisesti lapsellenne kertovan. Olisi ihanaa saada kuulla esimerkiksi videon saajan harrastuksista tai muista suosikkiasioista. Prinsessoille voi myös esittää kysymyksiä. Videon voi tilata myös yhteiseksi saman perheen lapsille.

Mainitsettehan myös yhteydenotossanne oletteko kiinnostuneet videopuhelusta prinsessan kanssa vai ennalta kuvatusta tervehdysvideosta. Kerrottehan myös aikatoiveenne/ mihin mennessä toivoisitte saavanne videon ja toiveenne prinsessa-hahmosta.

Videoiden toimitusajat vaihtelevat ja kaikkia hahmoja ei välttämättä ole aina saatavilla.

Prinsessakoulu -videokurssi 35€

Aloitustarjous 35 €, 24.5.2020 asti. Normaalihinta  50€.

Prinsessakoulu -videokurssilla opetellaan 10 päivän ajan kuninkaallisia taitoja ja tapoja sekä pidetään hauskaa Lumikuningattaren, Jääprinsessan, Aavikkoprinsessan sekä Tähkäpään opastuksessa.

Prinsessakouluun voit tutustua lisää sivulla Prinsessakoulu.