”Suurkiitos, kun teitte tapahtumastamme uniikin! Prinsessat olivat todella ammattimaisia, oma-aloitteisia ja saivat todella hyvää palautetta niin vanhemmilta kuin lapsiltakin. Juuri se jokin mikä tekee tavallisesta tapahtumasta astetta ihanamman ja mieleenpainuvamman.”

Juhlaprinsessa tuo taian toteen myös erilaisissa tapahtumissa, kuten avajaisissa, ostoskeskuksissa, pikkujouluissa ja festareilla!

Tapahtumissa suosittua ohjelmaa on meet&greet kauniin kuvauspisteemme luona, ja annamme kaikille prinsessaa tapaamaan tuleville lahjaksi prinsessan nimmarikortin. Pienemmissä tapahtumissa toteutamme myös kasvomaalauksia, mutta näitä emme mielellään suurempiin tapahtumiin suosittele, sillä jono yhteiskuviinkin kasvaa usein pitkäksi.

Kahden prinsessan voimin tarjoamme lapsia osallistavaa, tanssia ja laulua sisältävää lavaesitystä!

Kertokaa toiveenne, niin tehdään yhdessä taiasta totta, lapsille ja aikuisille!

Ota yhteyttä: juhlaprinsessa(ät)juhlaprinsessa.fi

Esityksen käsikirjoitus: Aino Putaala & Kirsti Riekkola.

Lumiukon ääninäyttelijä: Veikko Paasi.

Juhlaprinsessan voi tilata tapahtumiin myös yhteistyössä SuperSamin kanssa! Tiedossa hauskaa liikunnallista ohjelmaa ripauksella prinsessataikaa.
Ota yhteyttä: juhlaprinsessa(ät)juhlaprinsessa.fi

Valokuvaamo Studio Mimi&Nöde tarjoaa -20% palveluhinnastostaan, kun tilaatte valokuvauksen yhdessä Juhlaprinsessan kanssa. Upeana ohjelmana tapahtumiin esimerkiksi yhteiskuva prinsessan kanssa ammattilaisen ikuistamana!