Juhlapaketit lastenjuhliin

Prinsessajuhlat

1,5 h – 250 €
Prinsessajuhlat ovat klassinen juhlapakettimme, johon on valittavissa esimerkiksi glittertatuointeja sekä päivänsankarille mieluisia prinsessan ohjaamia leikkejä. Prinsessajuhlat-paketti sopii kaikenikäisille juhlijoille, suositus osallistujamäärä on maksimissaan 10 lasta. Juhlapakettiin sisältyy aina kruunu syntymäpäiväsankarille ja kuninkaallinen todistus kaikille juhlijoille sekä postitse lähetettävä henkilökohtainen kiitoskirje prinsessalta sankarille.

Prinsessatanssiaiset

1 h – 250 €
Prinsessatanssiaiset tuovat aidot kuninkaalliset tanssiaiset sinun luoksesi! Juhlapaketti koostuu prinsessan ohjaamista toiminnallisista laulu- ja tanssileikeistä sekä tanssiaisten tapojen harjoittelusta yhdessä. Tämä juhlapaketti soveltuu erityisen hyvin ulkojuhliin! Prinsessatanssiaiset-paketti sopii parhaiten yli 5-vuotiaille juhlijoille, suositus osallistujamäärä on noin 10 lasta. Juhlapakettiin sisältyy aina kruunu syntymäpäiväsankarille ja kuninkaallinen todistus kaikille juhlijoille sekä postitse lähetettävä henkilökohtainen kiitoskirje prinsessalta sankarille.

Deluxe Prinsessatanssiaiset

1,5 h – 270 €
Deluxe Prinsessatanssiaiset sisältävät Prinsessatanssiaiset-juhlapaketin ohjelman sekä lisäksi tanssiaisten jälkeen 30 minuutin lisäajan, johon on valittavissa esimerkiksi prinsessan tekemiä glittertatuointeja.

Soturikoulutus

1 h – 250 €
Soturikoulutuksessa juhlien sankari ystävineen pääsee harjoittelemaan prinsessan johdolla sotureille tärkeitä taitoja ja tapoja. Soturiliikkeiden harjoittelun lisäksi opimme toiminnallisten laulu- ja tanssileikkien lomassa, että soturin tärkein voima on sisäistä. Tämä juhlapaketti soveltuu erityisen hyvin ulkojuhliin! Soturikoulutus-paketti sopii parhaiten yli 5-vuotiaille juhlijoille, suositus osallistujamäärä on noin 10 lasta. Juhlapakettiin sisältyy aina kruunu syntymäpäiväsankarille ja kuninkaallinen todistus kaikille juhlijoille sekä postitse lähetettävä henkilökohtainen kiitoskirje prinsessalta sankarille. Soturikoulutuksen prinsessaesiintyjänä toimii aina esiintyjistämme Maria, joka on toiselta ammatiltaan taekwondo-ohjaaja.

Deluxe Soturikoulutus

1,5 h – 270 €
Deluxe Soturikoulutus sisältää Soturikoulutus-juhlapaketin ohjelman sekä lisäksi koulutuksen jälkeen 30 minuutin lisäajan, johon on valittavissa esimerkiksi prinsessan tekemiä glittertatuointeja.

Kaikkiin juhlapaketteihin voi lisätä 30 minuutin lisäajan 20 € lisähintaan. Suosittelemme tätä, jos juhlien osallistujamäärä on päälle 10 lasta tai jos toivotte enemmän aikaa prinsessan kanssa.

Suunnittelemme mielellämme juuri teidän juhliinne sopivan juhlapaketin. Ilmoittakaa vain yhteydenotossanne lapsien määrä, ikä, ja mahdolliset toiveenne ohjelmasta, sekä erityisesti onko toiveissanne glittertatuointeja.

Juhlaprinsessan lisäksi juhlissa paikan päällä tulee aina olla myös muu valvova aikuinen. Prinsessa on esiintyjä, eikä pysty vahtimaan lapsia tai vastaamaan heidän turvallisuudestaan.

Matkakuluista Tampereen keskustan ulkopuolelle sovitaan erikseen. Jos juhlissa juhlitaan useampia synttärisankareita samalla kerralla, veloitetaan toisesta sankarista lähtien 20 €:n lisämaksu.

Ota yhteyttä juhlaprinsessa(ät)juhlaprinsessa.fi, ja toteutetaan unelmienne juhlat.

Esimerkki Prinsessajuhlien ohjelmasta:

Prinsessa saapuu
Tutustumishetki ja kruunajaiset
Kynttilöiden puhallus
Glittertatuointeja limittäin kakkupöydän kanssa
Tanssileikki
Aikaa yhteiskuville ja juttelulle
Prinsessa hyvästelee vieraat

Esimerkkejä Prinsessajuhla-pakettiin valittavista ohjelmanumeroista:

Glittertatuoinnit
Prinsessavisailu
Prinsessamuistipeli
Tanssileikki
Satuhetki
Timanttinen teehetki
Miekkailu
Jousiammunta
Lahjojen avaaminen prinsessan kanssa
Kynttilöiden puhallus prinsessan kanssa
Valokuvia prinsessan kanssa
(kamera ja kuvaus asiakkaan toimesta)

Esimerkki Prinsessatanssiaisten ohjelmasta:

Prinsessa saapuu
Tutustumishetki ja kruunajaiset
Tanssiaisten tapojen opettelua
Hoville esittäytyminen ja hovitanssi
Tanssileikki valitun prinsessateeman mukaan
Seuraa kuninkaallista
Tanssi- ja laululeikkejä ystävyydestä ja rohkeudesta
Aikaa yhteiskuville
Prinsessa hyvästelee vieraat

Esimerkki Soturikoulutuksen ohjelmasta:

Prinsessa saapuu
Tutustumishetki ja kruunajaiset
Kuninkaallisten ja sotureiden tapojen harjoittelua
Soturiliikkeiden harjoittelua
Seuraa soturia
Sisäisen voiman etsintää
Tanssi- ja laululeikkejä ystävyydestä ja rohkeudesta
Aikaa yhteiskuville
Prinsessa hyvästelee vieraat

Ohjelmaan voi tulla vielä paikan päällä muutoksia, sillä ohjelmanumeroiden kesto saattaa vaihdella tilanteen mukaan. Olisi hyvä, että prinsessa saapuisi juhliin muiden vieraiden ollessa jo paikalla, esimerkiksi noin 15 minuuttia vieraiden jälkeen.

Käytämme glittertatuoinneissa Glitternistin laadukasta ekoglittersarjaa. Glittertatuoinnit kiinnitetään iholiimalla, ja ne kestävät iholla muutamia päiviä. Jos juhlien ohjelmaan valitaan glittertatuointeja, tulee juhlien järjestäjän varmistaa lasten vanhemmilta, että lapsille saa tehdä glittertatuointeja.

Glitternistin ja Juhlaprinsessan yhteistyössä suunnittelemat glittertatuointistensilit voit tilata myös kotikäyttöön!

Ota yhteyttä: juhlaprinsessa(ät)juhlaprinsessa.fi