Usein kysyttyjä kysymyksiä


Kuinka aikaisin Juhlaprinsessa kannattaa varata juhliin?
Varaustilanne vaihtelee, mutta varausta kannattaa tehdä heti kun mahdollinen juhlapäivä olisi tiedossa. Joskus tiettyjä päiviä on varattuna jopa vuosi eteenpäin, ja silloin tällöin saattaa vielä saada aikoja lyhyelläkin aikavälillä. Yleisimmin aikoja varataan 2-3 kk ennen juhlia.

Missä juhlat voi järjestää?
Useimmiten juhlia vietetään sankarin kotona. Myös esimerkiksi kerhotiloja, päiväkoteja ja juhlasaleja on vuokrattu juhlimiseen. Juhlaprinsessan ohjelma ei vaadi suurta tilaa. Useimmiten kotisynttäreillä juhlimme olohuoneessa.

Minkä ikäisten lasten juhliin prinsessan voi kutsua?
Useimmiten prinsessa kutsutaan 3-9 vuotiaiden lasten juhliin, mutta mielellämme vierailemme kaikenikäisten prinsessafanien luona. Ohjelmanumerot voidaan suunnitella sankarin ja vieraiden ikä huomioon ottaen.

Voiko prinsessan kutsua aikuisten juhliin?
Prinsessajuhlilla ei ole ikärajaa jos myös aikuiset ovat valmiina heittäytymään leikkeihin! Erityisesti aikuisille suunnattua ohjelmaa emme tarjoa.

Saako Juhlaprinsessaa kuvata/videoida juhlissa ja saako kuvia/videoita julkaista sosiaalisessa mediassa?
Kyllä saa, taltioinnit ovat tärkeitä muistoja juhlista! Juhlaprinsessan saa myös mielellään merkitä julkaisuihin, meidän löytää Facebookista ja Instagramista nimellä Juhlaprinsessa. Kuvat juhlista ovat myös meille aarteita, joita otamme ilolla vastaan jos tahdotte lähettää.

Kuinka voimme maksaa vierailun?
Vierailun voi maksaa laskulla, jonka lähetämme maksettavaksi ennen juhlia.

Entä jos lapsi sairastuu ja juhlat joudutaan perumaan?
Ensisijaisesti toivomme löytävämme uuden sopivan ajan. Jos juhlat joudutaan perumaan lapsen sairastumisen vuoksi ja olette jo ehtineet maksamaan laskun, summa palautetaan kokonaisuudessaan. Haluamme olla tässä reiluja sillä juhlien peruminen on joka tapauksessa harmillista!

Muutin mieleni, haluankin peruuttaa juhlat. Tuleeko tästä kuluja?
Jos tahdotte peruuttaa varaamanne juhlat, toivomme että ilmoitatte tästä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa ennen juhlia. Jos juhlat peruutetaan alle 2 viikkoa ennen juhlia, peritään varatun juhlapaketin hinnasta 50%.

Mitä jos Juhlaprinsessa joutuu perumaan esiintymisensä juhlissa?
Sadoista juhlista joihin meidät on tilattu, emme ole onneksi joutuneet perumaan ainoitakaan. Sairastapauksen sattuessa, palautamme maksetun summan sekä autamme mielellämme mahdollisuuksien mukaan uuden esiintyjän löytämisessä.

Vieraileeko Juhlaprinsessa Tampereen ulkopuolella?
Vierailemme mielellämme Etelä- ja Keski-Suomessa julkisen liikenteen varrella. Ota yhteyttä sähköpostitse juhlaprinsessa@juhlaprinsessa.fi niin suunnitellaan lisää.

Tarviiko prinsessan ohjelmaa varten varata jotain?
Tuomme ohjelmaa varten kaiken tarvittavan mukanamme, joten erityisesti ohjelmaa varten ei tarvitse mitään varata. Jos ohjelmaan on valittu glittertatuointeja tai kasvomaalauksia, voi esimerkiksi olohuoneen pöydän jättää vapaaksi jotta tarvikkeet saa sukkelasti esille. Prinsessan ja lasten kanssa samassa tilassa tulee aina olla myös vähintään yksi valvova aikuinen.

Tuoko Juhlaprinsessa mukanaan omat kasvomaalit?
Kyllä, tuomme kaikki ohjelmassa tarvittavat tarvikkeet mukanamme.

Sisältyykö juhlapaketin hintaan tarjoilua tai koristeita?
Kotisynttäreiden juhlapakettiin sisältyy prinsessan tarjoama ohjelma, ei tarjoilua tai koristeita. Juhlaprinsessan juhlatilan Prinsessasalin juhlapaketteihin sisältyy muun muassa tarjoilut ja koristelut.

Onko parempi että prinsessan vierailu tulee synttärisankarille yllätyksenä, vai että hän tietää vierailusta jo etukäteen?
Tämä riippuu paljon sankarista, toiset tykkäävät enemmän yllätyksistä ja toiset haluavat mieluummin tietää jo ennakkoon mitä juhlissa tapahtuu. Sankaria saattaa juhlien alussa jännittää hieman pidempään jos vierailu tulee yllätyksenä, mutta toisaalta yllätyksestä jää myös ihana muisto. Usein hauskaa on ollut, jos sankarille on esimerkiksi vihjattu “Pääsisiköhän Tähkäpää juhliin jos oikein sitä toivomme?”.

Voiko sankarille kertoa että juhliin on tulossa oikea prinsessa vai onko parempi kertoa että juhliin tulee prinsessaksi pukeutunut leikittäjä?
Prinsessamme ovat ehdottomasti aitoja prinsessoja jotka tuntevat kaikki satujen yksityiskohdat ja ovat aina roolissaan. Lapselle voi siis kertoa prinsessasta toiveidenne mukaisesti, joskus lapset tietävät että kyseessä on Juhlaprinsessa joka esiintyy erilaisissa prinsessahahmoissa, mutta useimmiten lapset tahtovat uskoa että kyseessä on aito prinsessa. Kumpikin tapa on yhtä hyvä ja mieluinen lapsille. Prinsessamme ovat aina kuitenkin esiintyessään roolissaan. Prinsessasta voitte esimerkiksi puhua samaan tapaan kuten perheellänne on tapana puhua joulupukista. Se on totta mihin uskoo!

Do you offer parties in english?
Yes, we are glad to do so! We know the vocabulary of the fairy tales in english as well. Please contact juhlaprinsessa(at)juhlaprinsessa.fi, and we will make the party of your dreams come true!