Juhlaprinsessa on helmikuussa 2016 perustettu yritys, joka tuo sadun taian toteen luomalla lapsille ja kaikenikäisille kokemuksia ja muistoja, jotka kestävät läpi elämän.

Juhlaprinsessan hahmoja voi kutsua vierailemaan ja viihdyttämään lapsia erilaisiin juhliin, esimerkiksi syntymäpäiville, sekä lapsiystävällisiin tapahtumiin.

Juhlaprinsessan arvot:

Rohkeus, ystävällisyys, tasa-arvo, otetaan kaikki mukaan leikkiin.

Juhlaprinsessan takana

Olen Milja Korpela, 32-vuotias ammattiprinsessa. Esiinnyn kaikkina Juhlaprinsessan hahmoina, lukuunottamatta Aavikkoprinsessaa, Merenkävijää ja Lohikäärmesoturia.

Sain kimmokkeen prinsessana esiintymiseen seurattuani ulkomaisia prinsessaesiintyjiä somessa. Nähtyäni kuvan pienen synttärisankarin ja Prinsessa Ruususen halauksesta, tiesin heti, että tässä on unelma-ammattini.

Lähdin tuomaan tätä prinsessaesiintyjä-palvelua Suomeen aiemman ammattini, kampaaja-maskeeraajan, ohessa. Varsinkin työskentelystä Tampereen työväen teatterin maskeeraajana on ollut paljon apua myös uudessa ammatissani, erityisesti prinsessahahmojen luomisessa. Kesällä 2017 tein kuitenkin päätöksen jättää kampaajan työt taakseni, ja heittäytyä täysipäiväisesti unelma-ammattiini lasten parissa. En ole katunut hetkeäkään, tämä on maailman ihanin työ!

Tärkeintä ammatissani minulle ovat lapset. Minusta tuntuu niin huikealta, että saan olla osa jonkun toisen lapsuutta ja tietysti tuoda iloa lapsille. Lisäksi rakastan satuja, prinsessoja ja satumaailmoihin heittäytymistä ja näitä saan myös lasten seurassa toteuttaa.

Olen niin onnekas, kun saan tehdä työkseni unelmaani. Jokaiset juhlat ovat uusi seikkailu, ja jokainen kohtaaminen lasten kanssa yhtä tärkeä. Halataan kun tavataan!

 

Prinsessamme Ida Riikonen ihastuttaa Tuhkimon, Jääprinsessan, Lumikuningattaren sekä Pienen Merenneidon rooleissa.

Prinsessamme Maria Ahmed ihastuttaa Aavikkoprinsessan, Merenkävijän, Lohikäärmesoturin, Jääprinsessan, Lumikuningattaren, Kaunottaren, Prinsessa Ruususen sekä Pienen Merenneidon rooleissa.

Prinsessamme Ella Vähäpassi ihastuttaa Jääprinsessan, Prinsessa Ruususen, Kaunottaren, Lumikin, Lumikuningattaren, Tuhkimon, Tähkäpään sekä pienen Merenneidon rooleissa.

Juhlaprinsessa mediassa

Prinsessat -dokumentti Yle Areenassa

YLE

YLE Areena (Radiohaastattelu)

Aamulehti 2

Aamulehti 1

Iltalehti

MTV uutiset -videohaastattelu

Seura -lehden artikkeli

Magicpoks -blogi 3

Magicpoks -blogi 2

Magicpoks -blogi 1

Puutalobaby

TUNI – Katse

ASRM Suomi

The Elephant Mum -Blogi

Koululainen

MUTSIS ON. -blogi

Optimismia ja energiaa -blogi 3

Optimismia ja energiaa -blogi 2

Optimismia ja energiaa -blogi 1

Prinsessajuttu -blogi 2

Prinsessajuttu -blogi 1

YleX -radiohaastattelu

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Laadittu 22.5.2018

Arvoisat asiakkaat. Yksityisyytenne ja henkilötietojenne suojaaminen on Juhlaprinsessalle tärkeää.

Juhlaprinsessan asiakasrekisterin rekisterinpitäjänä toimii Milja Korpela/Juhlaprinsessa (Y-2449116-6). Asiakasrekisteriin tallennettavat tiedot saadaan suoraan asiakkaalta mm. sähköpostitse, puhelimitse ja sosiaalisen median palveluiden kautta. Asiakasrekisteriin tallennettavia tietoja ovat mm. yhteyttä ottaneiden henkilöiden nimet, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite) ja tiedot tilatuista palveluista.

Tietoja ei luovuteta muille tahoille. Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen ylläpitämiseksi ja palvelun toteuttamiseksi, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai profilointiin. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin talletetut tietonsa tai vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Hän voi myös vaatia häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä. Yhteyttä voitte ottaa sähköpostitse juhlaprinsessa(ät)juhlaprinsessa.fi.