Fanituotteet

Juhlaprinsessalta on usein kysytty fanituotteita ja vihdoin voimme ylpeänä esitellä: Lumikuningattaren taikasukat!

Juhlaprinsessan Lumikuningattaren taikasukat

Käsintehtyjen taikasukkien lisäksi jouluisa lahjapaketti sisältää fanikortin Lumikuningattarelta, pienen yllätyslahjan, sekä juhlavan kirjeen, jossa Lumikuningatar kertoo kuulumisia satumaailmasta ja rohkaisee lahjan saajaa löytämään oman taikavoimansa. Halutessasi voimme lisätä lahjapaketin mukaan pienen tervehdysviestin myös sinulta! Viesti voi olla esimerkiksi hyvän joulun toivotus saajalle, tai muita kuulumisia.

Juhlaprinsessan Lumikuningattaren Taikasukat

Laadukkaat sukat on neulottu pesunkestävästä Novita Nalle -langasta aidon mummon toimesta. Sukkien kuviointi on suunniteltu yhteistyössä Lumikuningattaren kanssa ja Lumikuningatar on tietysti lisännyt niihin hippusen omaa jäätaikaansa. Kokoja on saatavilla välillä 25 – 30. Jos toiveissa on jokin toinen koko, laita viestiä niin sovitaan asiasta.

Lahjapaketin hinta on 39 € sisältäen postikulut Suomeen ja niiden ennakkomyynti alkaa NYT! Ennakkotilatut paketit lähetetään maanantaina 22.11.2021.

Tilaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

juhlaprinsessa(at)juhlaprinsessa.fi

Ilmoitathan sähköpostissa toivomiesi lahjapakettien määrän, sukkien koot, sekä osoitteenne. Kirjoitathan mahdollisen tervehdysviestisi tilauksen yhteyteen. Jos toivot lahjan lähetettävän suoraan lahjan saajalle, ilmoitathan myös hänen osoitteensa.

Lahjapaketteja on rajoitettu määrä, sillä minulla on vain yksi neulova mummo! Tilaathan siis omasi pian.