Etsinnässä aito prinsessa!

Juhlaprinsessa etsii uutta prinsessaa hovimme jäseneksi tuomaan lasten haaveet ja unelmien prinsessajuhlat toteen!

Jos lapset ja satumaailmat ovat sinulle rakkaita, olet avoin, sydämellinen, improvisaatio- ja heittäytymiskykyinen aikuinen, ja työ lasten parissa olisi sinulle sydämenasia, voit olla etsimämme prinsessaesiintyjä. Kokemus/koulutus varhaiskasvatuksessa ja/tai esiintyjänä on toivottavaa. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Etsimme hakijaa Tampereelta / lähialueilta. Juhliin valmistaudutaan Tampereen Tammelassa.

Mitä prinsessaesiintyjän työ sisältää?

Työnkuvaan kuuluu esiintyminen prinsessahahmoissa lasten juhlissa ja tapahtumissa itsenäisesti sekä yhdessä toisen prinsessaesiintyjän kanssa. Juhlissa prinsessa ohjaa lapsille erilaisia leikkejä, sekä tekee kasvomaalauksia ja glittertatuointeja. Tärkeintä juhlissa on lasten kohtaaminen, sekä lapsen kokemus oman lempiprinsessansa tapaamisesta.

Tapahtumissa järjestämme lavaesiintymisiä, sekä prinsessat tapaavat lapsia  valokuvauspisteellä yhdessä ja itsenäisesti.
Työ tapahtuu vaihtelevissa paikoissa sekä sisä- että ulkotiloissa, esimerkiksi asiakkaidemme kodeissa, juhlatiloissa ja ostoskeskuksissa.

Tilaisuuksiin kuljemme julkisella liikenteellä, tai jos uudella prinsessallamme on oma kurpitsavaunu, voimme myös halutessa sopia tämän käytöstä.

Myös prinsessarooliin laittautuminen (meikkaus, peruukin kiinnittäminen ja pukeutuminen) itsenäisesti kuuluu prinsessaesiintyjän työnkuvaan. Työnantaja hankkii kaikki työhön tarvittavat varusteet ja tuotteet. Koulutamme työhön perusteellisesti.

Työ sisältää myös paljon naurua, vastuuta, haleja, jännitystä, kipeitä poskilihaksia sekä innostuneen työilmapiirin, ja taatusti kahta samanlaista työpäivää ei tule olemaan.

Juhlaprinsessaan voi tutustua lisää:

Nettisivuillamme: https://www.juhlaprinsessa.fi
Instagramissa: https://www.instagram.com/juhlaprinsessa/
Facebookissa: https://www.facebook.com/juhlaprinsessa/

Kuinka prinsessaksi haetaan?

Lähetä linkki videomuotoiseen työhakemukseesi sähköpostiosoitteeseen:

hakemus(ät)juhlaprinsessa.fi

Kerro hakemusvideollasi:

-Kuka olet
-Miksi tahtoisit esiintyä lastenjuhlissa
-Kuka on lempiprinsessasi ja miksi
-Kenen prinsessan/prinsessojen roolia olisit sopiva esittämään

Liitä viestiin myös kuva itsestäsi poseeraamassa kuin Lumikuningatar. Videon ja kuvan ei tarvitse olla ammattimaisia/stailattuja, asenne on tärkein.

Tiedostot voi lähettää Dropboxilla, Google Drivellä, WeTransferilla, Youtubella, tai muulla vastaavalla videonjakopalvelulla. Työhakemuksia jotka eivät sisällä videota ei käsitellä.

Mainitse myös viestissä jos omaat jotain seuraavista taidoista/ olisit valmis kehittämään niitä:

-Kasvomaalaus
-Maskeeraus
-Kampaaminen
-Laulu
-Tanssi

Kuulisimme mielellämme myös:

-Kuinka paljon tahtoisit/olisit valmis tekemään töitä viikoittain ja minä aikoina olisit vapaana
-Palkkatoiveesi
-Milloin voisit aloittaa työssä

Työajat ajoittuvat usein viikonloppuihin ja arki-iltoihin ja työ olisi osa-aikaista.

Halutessa mahdollisuus työhön laskutuspalvelun kautta on myös sovittavissa.

Liitäthän viestiin myös CV:si.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskennelläkseen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Hakuaikaa on ma. 12.08.2019 saakka. Tämän jälkeen alamme käymään hakemuksia läpi, ja ilmoitamme ma. 26.08.2019 mennessä olemmeko valinneet hakijaa haastatteluun.

Odottelemme innolla, että saamme tutustua sinuun!