Prinsessakoulu-videokurssi

Vuokraa Prinsessakoulu tästä

Tervetuloa mukaan Prinsessakouluun! Prinsessakoulu -videokurssilla opetellaan kuninkaallisia taitoja ja tapoja, sekä pidetään hauskaa Lumikuningattaren, Jääprinsessan, Aavikkoprinsessan sekä Tähkäpään opastuksessa.

Kymmenen Prinsessakoulu-jakson aikana käsitellään kuninkaallisille tärkeitä teemoja osallistavan ohjelman kera. Kurssin lopussa opiskelija kruunataan aidoksi kuninkaalliseksi kruunajaisseremoniassa.

Tästä linkistä pääsette tutustumaan Prinsessakoulun jaksojen sisältöihin.

Prinsessakoulussa saa onnistumisen kokemuksia sekä oppeja tärkeistä arvoista kuten ystävällisyydestä ja rohkeudesta. Prinsessakoulu rohkaisee toteuttamaan unelmansa ja luottamaan itseensä.

Olemme saaneet ihanaa palautetta 3 – 10 vuotiailta prinsessakoululaisilta. Parhaiten tehtävät soveltuvat noin esikouluikäisille lapsille.

Prinsessakoulun vuokraaminen oman perheen käyttöön

Prinsessakoulu on saatavilla videopalvelu Vimeosta hintaan 10 €. Maksutapoina toimivat pankkikortti, luottokortti sekä Paypal. Kaikki 10 jaksoa ovat katsottavissanne Vimeo-palvelussa 30 päivän ajan heti vuokrauksestanne lähtien. Vuokraus on kertaostos, eli se ei uusiudu automaattisesti.

Vuokraa Prinsessakoulu tästä

Prinsessakoulun pääset tilamaan perheellesi henkilökohtaiseen käyttöön Vimeo-palvelussa painikkeesta ‘Rent all 10,00€’. Vuokrauksen yhteydessä luot itsellesi Vimeo-tilin (käyttäen sähköposti-osoitettasi ja luomalla salasanan vimeo-tilillesi. Voit myös käyttää google-kirjautumista tai facebook-kirjautumista).

Prinsessakoulu on katsottavissa vain sisäänkirjautuneena Vimeo-tilillesi. Muistathan siis luomasi salasanan sekä sähköpostiosoitteen, jota käytit Vimeo-tilisi luomiseen.

Haluatko ostaa Prinsessakoulun lahjaksi?

Ihana idea ostaa Prinsessakoulu lahjaksi! Vimeo ei kuitenkaan valitettavasti suoraan tue videoiden lahjaksi ostamista, sillä videot pääsee näkemään vain sillä Vimeo-tilillä, jolla videoiden vuokraus on tehty (ostajan sähköposti / google-kirjautuminen / facebook-kirjautuminen). Helpoin tapa antaa Prinsessakoulu lahjaksi on rahalahja sankarille ja linkki tälle sivustolle, jossa on ohjeet Prinsessakoulun vuokraamiseen.

Nähdään Prinsessakoulussa!

Musiikit: Aki Knaappila

Kuvaaja: Lauri Harju

Kuvattu MEvent Studiolla

Kiitokset Videotiiviste Oy:lle.