Uuden prinsessahahmon paljastus ja hullaantuminen kangaskaupassa

Seuraava prinsessahahmoni on hieman outo tyttö, mutta kiltti ja hyväsydäminen Kaunotar, joka uhrautuu isänsä puolesta Hirviön vangiksi Kaunotar ja Hirviö -sadussa. Olen niin innoissani, sillä Kaunotar on oma lempiprinsessani, satumaailmoja ja seikkailuja rakastava vahva nainen johon olen aina pystynyt samaistumaan.

Tietysti olen innoissani myös Kaunottaren kullanvärisestä 1700-luvun tyylisestä asusta, jonka toteuttaa haltijakummini Laura Lipiäinen. Asu on ollut työnalla jo useamman kuukauden, sillä kuten olen jo aiemmin huomannut, sopivien kankaiden löytyminen on todella haastavaa. Olen käyttänyt tunteja kangaskauppoja kierrellen, tilannut netistä näytepaloja, etsinyt myös ulkomaisista nettikaupoista. Kiersin vielä lomalla mummuni kanssa Oulunkin kangaskaupat mutta oikea kangas ei vain ottanut löytyäkseen. Lopulta lähdimme prinssini kanssa vierailemaan Toijalaan kangastukkuun joka myy kankaita yrityksille.

Kangastukusta löytyy kankaita hallillinen, kahdessa kerroksessa, eli se on kangasfanaatikon taivas. Tutkin kankaita innoissani, minkä hahmon asun tästäkin kankaasta voisi tehdä?

Meidän täytyi kuitenkin keskittyä tärkeimpään päämääräämme, eli Kaunottaren mekon kankaaseen. Pari tuntia kierreltyämme saavuimme satiiniosastolle, josta onneksi löytyi täydellinen kangas! Löysimme myös kauniin kultaisen sifonkikankaan yksityiskohtia varten.

Kankaan päällä on hansikas, jonka sävyyn sopivaa kangasta etsimme. Hansikkaiden etsiminenkin on taas jo toinen tarina! 🙂

Olin niin iloissani ja inspiroituneena kun löysimme sopivan kankaan, että aloin tosissani miettimään ympärillä olevia kauniita kankaita jotka voisivat olla muille prinsessahahmoille täydellisiä. Tiesin miten haastavaa ja aikaavievää kankaiden löytäminen on, joten päätin, että jos sopivia kankaita löytyisi hankkisin ne samantien.

 

Ja niinhän tosiaan kävi että Prinssini pääsi kantamaan junaan kuusi rullallista kangasta! 🙂 Olimme päässeet niin hyvään vauhtiin että päätimme poiketa vielä Eurokankaassa kun palasimme Tampereelle.

Aika paljon löytöjä tuli tehtyä Eurokankaastakin! Tässä olisi kankaat ainakin kolmeen prinsessapukuun Kaunottaren lisäksi. Olin tämän ostosreissun jälkeen aika pöllämystynyt, uuden prinsessapuvun teko on aina iso prosessi, enkä todellakaan ollut suunnitellut ostavani näin paljon kankaita.  Saa nähdä mitä haltijakummini tästä kaikesta tuumaa! 😀

-Milja

Tekijä: Milja

Blogia kirjoittaa 28-vuotias ammattiprinsessa Milja, joka elää happily ever afteriaan prinssinsä kanssa Tampereella. Blogissa katsotaan elämää prinsessan näkökulmasta, sekä tutustutaan prinsessaesiintyjän ammattiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *