Tuhkimon arkiasu

Lumikuningatar on prinsessahahmoistani ehdottomasti suosituin kutsuvieras lasten synttäreille, selkeästi yli puolet kaikista juhlista vietänkin hänen turkoosissa asussaan! Minusta on kuitenkin tärkeää, että hahmoistani löytyy valinnanvaraa, jokaiselle pienelle prinsessalle oma suosikkisankarinsa. Sanomattakin selvää on, että olen myös itse aina uusista hahmoista niin innoissani! Kukapa ei rakastaisi prinsessapukuja, ja on ihanaa heittäytyä uuteen hahmoon. Ihanaa on ollut myös nähdä, kuinka iloisesti uusin hahmoni Tähkäpää on otettu juhlissa vastaan.

Tuhkimon arkiasussaan kuvasi ystäväni Mari Saarenrinne <3

Tuhkimo on klassinen prinsessa ja hänellä tulee myös varmasti aina olemaan oma vankkumaton fanikuntansa. Tuhkimon suuri sininen tanssiaispuku ja lasikengät ovat hänen tunnusmerkkinsä, mutta päätin toteuttaa hänelle myös arkisemman asun, onhan Tuhkimo alunperin aivan tavallinen maalaistyttö.

Seuraava täysin uusi prinsessahahmoni tulee olemaan Kaunotar, joka on toivottavasti jo tässä kuussa valmis! Kaunotar on oma suosikkiprinsessani, ja minulle on tärkeää, että hahmo on laadukkaasti valmistettu ja viimeistelty. En siis halua hätiköidä sen valmistumisen kanssa, joten oli piristävää saada valmistelujen ohessa uusi asuvaihtoehto Tuhkimolle. Olin itseasiassa hankkinut puvun jo yhtäaikaa tanssiaispuvun kanssa, mutta se kaipasi pientä viimeistelyä ja suunnittelua ennenkuin pääsi valokeilaan.

Tuhkimon voi nyt siis kutsua juhliin myös arkiasussaan, vaikka luulen kyllä, että hänen tanssiaispukunsa tulee pysymään suosikkina! Uskon silti, että lapsista on hauskaa nähdä kuvia Tuhkimosta myös tässä asussaan, ja se tekee hahmosta syvemmän ja satuun uskominen on vielä helpompaa.

Nyt pitäisi vielä malttaa odotella, että ompelija-haltijakummini pääsee todenteolla paneutumaan Kaunottaren asun valmistukseen. Ruskea peruukkipohja minulla onkin ollut hankittuna jo pitkään, ja nyt olisi sopiva aika aloittaa kampauksen suunnittelua ja valmistusta. Asusteet, kankaat ja valmistamani koristeet pukuun odottelevat myös jo valmiina!

Kerroinkin aiemmin vierailustamme Toijalan kangastukkuun prinssin kanssa, kun intouduin hieman kangasostosten kanssa… Tulin näitä vielä odottelevia kankaita ajatellen juuri tilanneeksi hieman asusteita ja peruukkeja! En vain malttanut odottaa, vaikka varmasti vielä hetki menee ennenkuin pääsemme pukuja ja prinsessahahmoja paremmin suunnittelemaan. Minkä prinsessahahmon te haluaisitte nähdä seuraavaksi, Kaunottaren valmistuttua? 🙂

-Milja

Tekijä: Milja

Blogia kirjoittaa 28-vuotias ammattiprinsessa Milja, joka elää happily ever afteriaan prinssinsä kanssa Tampereella. Blogissa katsotaan elämää prinsessan näkökulmasta, sekä tutustutaan prinsessaesiintyjän ammattiin.

4 vastausta artikkeliin “Tuhkimon arkiasu”

  1. Ariel. Meillä on ollut tytön lempihahmona Ariel jo useamman vuoden. Ariel tavaraa onkin onneksi alkanut pitkästä aikaa löytymään taas kaupoista. Asujakin löytyy kaapista jo useampi. Hän olisi aivan innoissaan jos Ariel tulisi synttäreille:)

    1. Voi kun ihana kuulla! <3 Ariel on kyllä niin hurmaava. Tilattujen peruukkien joukossa taisikin löytyä yksi punainen... 😉 Pistän muistiin että Arielia on toivottu seuraavaksi prinsessaksi, kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *