Prinsessakuulumisia

Tuntuu että parissa viikossa on ehtinyt tapahtua jo niin paljon kaikkea prinsessamaista! Ensinnäkin olen lomaillut, mikä on tietysti myös prinsessoille erittäin tärkeää. Oletteko te ehtineet vielä lomailemaan, ja mitä olette puuhailleet? 🙂

Lomani alkoi aivan ihanien synttäreiden jälkeen, ja koska oli kaunis päivä ja minulla oli jo Lumikuningattaren asu valmiina, päätimme suunnata Prinssini ja kylässä olevien vanhempieni kanssa kanssa Arboretumille ottamaan muutaman kuvan. Sää oli täydellinen loman aloitukseen ja sopivan tuulinen, jotta Lumikuningattaren viitta liehui kauniisti tuulessa! Tapasimme Arboretumilla myös paljon lapsia jotka olivat hyvin hämmästyneitä kun yhtäkkiä Lumikuningatar asteli paikalle.

Nämä kaksi tyttöä olivat niin ihania! He kyselivät olisiko minulla ollut antaa heille mitään lahjoja prinsessamaailmasta. Onneksi olin ottanut nimmarikortteja mukaan. 😀

Sitten olikin aika lähteä lomareissulle, matkasimme prinssini ja vanhempieni kanssa kohti pohjoista. Juhannuksen vietimme sukumme mökillä Taivalkoskella ja nautin niin paljon hiljaisuudesta, virtaavasta koskesta ja metsistä. Joskus tuntuu kuin minussa olisi kaksi puolta, toisaalta nautin esiintymisestä, laittautumisesta ja synttärihulinoista, joskus taas olen erakkoluonteinen enkä välitä ulkonäöstäni ollenkaan. Mökillä parasta oli hypätä veneeseen, soutaa mielenkiintoisen näköiselle rannalle, hypellä rantakivillä ja tutkia metsiä. Varmaan kaikista löytyy tämä puoli, että joskus täytyy olla yksin ja ladata akkuja?

Palasimme mökiltä Haukiputaalle, entiselle kotiseudulleni jossa vanhempani ja suuri osa sukuani edelleen asuvat. Mökkeilyn jälkeen kaipasin jo prinsessapuoltani, ja olinkin varannut lomalle mukaan Tähkäpään asun. Serkkuni Marika oli keksinyt, että voisimme ottaa valokuvia Tähkäpäästä vanhan piipun luona, joka on ihan kotitalomme lähellä.

Olemme Marikan kanssa aiemminkin kuvanneet vanhoissa lapsuudenmaisemissamme, ja myös piipun luona olemme usein pieninä leikkineet! En kylläkään muista leikkineemme Tähkäpäätä, mutta intiaaneja ainakin. 😀

Loppuloma sujui rauhallisesti, ystävien ja sukulaisten kanssa. Oli myös ihanaa palata Tampereelle uudella innolla levon jälkeen. Ensimmäinen viikonloppu töissä oli myös huikea, lauantaina vierailin Lumikuningattarena Forssan torilla Kahvila Kulkurissa tekemässä kasvomaalauksia ja juttelemassa lasten kanssa, ja sunnuntaina oli vuorossa synttärijuhlintaa Jääprinsessan asussa!

Onnea vielä Adrina! <3

Lomalla oli ihanaa, mutta ikävöin myös ihania prinsessajuhlia. Välillä on silti hyvä pitää taukoa, niin voi nauttia työstään täysillä ja jaksaa antaa itsestään lapsille taas enemmän. 🙂 Seuraavan kerran lomailemmekin elokuussa ensimmäisen hääpäivämme tienoilla, prinssini oli ostanut meille liput Muumimaailmaan! 😀 Kai Muumimaailma on tarkoitettu myös lapsenmielisille, ei pelkästään lapsille?

-Milja

Tekijä: Milja

Blogia kirjoittaa 28-vuotias ammattiprinsessa Milja, joka elää happily ever afteriaan prinssinsä kanssa Tampereella. Blogissa katsotaan elämää prinsessan näkökulmasta, sekä tutustutaan prinsessaesiintyjän ammattiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *