Kosinta Disneylandissa

Happily ever after alkoi minulle hieman yli kolme vuotta sitten, kun kohtasin prinssini Teron. Terolle elämä oli seikkailua ja minulle satua, joten päätimme lähteä ensimmäistä kertaa yhteiselle seikkailulle Pariisin Disneylandiin.

Vietettyämme ihanan päivän puistossa kierrellen, päädyimme Prinsessa Ruususen linnaan jossa otimme yhteiskuvan lasimaalauksen edessä. Kuvan julkaisimme facebookissa ja julistimme näin esimmäistä kertaa: ”Me seurustellaan!”

Vuosi vierähti nopeasti, ja suunnittelimme taas uutta matkaa Disneylandiin samalle ajankohdalle, useammaksi päiväksi. Tämä loma oli niitä uskomattomia hetkiä elämässä, joita muistellessa tuntee aina läikähdyksen samasta onnentunteesta joka matkalla vallitsi. Erityisesti vuosipäivämme oli ihana, vaikka olimmekin junalakon vuoksi joutuneet nukkumaan edellisen yön taivasalla läheisessä puistossa.

Tässä vielä kuvamateriaalia vuosipäivämme aamusta ettei tarinamme mene liian lällyksi. Nurmea kastelevat sprinklerit huolehtivat aamuherätyksestä kello seitsemän aamulla, joten pääsimme aloittamaan päivämme tehokkaasti kun yöpymispaikkammekin oli vielä aivan Disneylandin vieressä. Onneksi sain läheisen ostoskeskuksen kampaamosta ajan hiustenlaitton, sillä tulossa oli tärkeä päivä.

Nautimme päivästä puistossa kierrellen sekä tapasimme lempiprinsessamme Bellen. Olimme myös varanneet pöydän illaksi aivan ihanaan Auberge de Cendrillon-ravintolaan. Suunnittelimme ravintolan jälkeen vielä käyvämme ottamassa pikaisesti kuvan Ruususen linnassa saman lasimaalauksen edessä kuin vuosi aiemmin ja kiiruhtavamme sitten nopeasti katsomaan illan ilotulituksia.

Meillä oli niin ihanaa Tuhkimon ravintolassa, että aika kului siivillä ja kun poistuimme ravintolasta oli ilotulitus jo aivan pian alkamassa. Ehdotin Terolle että menisimme vasta seuraavana päivänä ottamaan kuvan jotta ehtisimme saada hyvät paikat ilotulitukseen. Tero kuitenkin vaati että menisimme linnaan, joten suostuin.

Kiiruhdimme linnalle, ja istahdin nopeasti ikkunalaudalle lasimaalauksen eteen ottamaan yhteiskuvaa, mutta Tero ei tullutkaan viereeni. Hän polvistui eteeni ja samassa hetkessä minä aloin itkemään. Kosinta oli minulle täysi yllätys, ja tietysti vastasin myöntävästi. Olin sillä hetkellä niin onnellinen että olin jopa surullinen. Voisinko olla näin onnellinen enää koskaan uudelleen?

Kosinnan aikana paikalle oli sattunut perhe joka otti meistä kuvia. Perheen isä lähetti kuvat meille ja olen kyllä tästä niin kiitollinen! Oli ihanaa saada vielä kuvia muistoksi tästä ihanasta hetkestä. Olin niin häkellyksissäni etten edes huomannut että meitä kuvattiin, mutta kuulin kyllä kun pikkutyttö kysyi; ”Mom, why is she crying?”

Ilotulituksia katsoessamme mietin, että ilmeisesti sadut todella voivat käydä toteen, ja kuinka onnekasta olikaan että suostuin lähtemään vielä kiireessä Ruususen linnalle.

Tasan vuoden päästä samana päivänä vietimme prinsessahäitämme, ja ylihuomenna on esimmäinen hääpäivämme. Happy ending is just beginning. <3

-Milja

Tekijä: Milja

Blogia kirjoittaa 28-vuotias ammattiprinsessa Milja, joka elää happily ever afteriaan prinssinsä kanssa Tampereella. Blogissa katsotaan elämää prinsessan näkökulmasta, sekä tutustutaan prinsessaesiintyjän ammattiin.

4 vastausta artikkeliin “Kosinta Disneylandissa”

 1. Hei minun piti kysyä, että oletko todella mennyt naimisiin tuolla noin ihanassa paikassa?satumaista. Kiitos viellä kerran eilisestä olet tosi ihana ja kyllä Fannilla riittää puhumista pitkäaikainen päiväkodissa kertoo sinusta ja jokaiselle oli kyllä niin ikimuistoinen minullekin kuuntelin niin kuinka ihanasti juttelitko ja olit lasten kanssa. Suuri kiitos ja iso hali!

  1. Hei Marjo!

   Voi kiitos tosi paljon, oli kyllä ihanaa vierailla. <3 Ja ihanaa että vierailu jäi mieleen. 🙂

   Pariisin Disneylandissa mentiin kihloihin, ja häät oli tasan vuoden päästä Tampereella. Häämatka sitte Orlandoon Disney Worldiin. 🙂

   -Milja

   1. Voi että ikimuistoinen varmasti kun koitti siellä. Fannin äiti lähti nyt sinne Afrikkaan Pretoria an säkin voit katsoa blogia Afrikkaunelmia siellä on kaikkee…
    15.11 tulevat Suomeen +34 astetta lämmintä siellä…
    Voi hyvin ja katsotaan sitä meidän kahvitteluhetkeä☕🍰

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *